Binnen KaroCare zijn de volgende bedrijven werkzaam:

Diëtist Jasmijn

Bij Diëtistenpraktijk Jasmijn Gijzen kun je terecht voor een persoonlijk voeding- of dieetadvies. De kracht van gezonde voeding en een goede leefstijl wordt soms onderschat bij het bereiken of behoud van de gezondheid. Een gezonde en gevarieerde voeding maakt fitter en energieker en vermindert de kans op ziekte.
Wij willen jou door middel van onze kennis, enthousiasme en onze positieve kijk op voeding bewust maken van de gunstige effecten van voeding op de gezondheid en je begeleiden naar een goed voedingspatroon en gezonde leefstijl afgestemd op jouw wensen, doelen en/of behoeften.

06-18294398
info@dietistjasmijn.nl

Medisch pedicurepraktijk voet + voet

Bij Kim Agostien kunt u terecht voor medisch pedicure, ook voor gellak.
U kunt telefonisch bij haar een afspraak plannen: 0657597676

Uniek Laser Clinic

Praktijk voor laserontharing met de DIODE ICE Laser

De nieuwste ontwikkeling in laserontharing: een pijnvrije, zeer effectieve oplossing die ongewenst haar verwijdert. Of u nu een lichte, donkere of zélfs een zongebruinde huid heeft, grof of fijn haar, dankzij de unieke 3D-technologie en het verbeterde koelsysteem ICE Plus

BodyShape EMT

Spieropbouw en vetreductie in één, voor buik, billen, rug, benen etc. EMT betekent “Elektro Magnetische Spierstimulatie”.

Chama is op afspraak aanwezig.
https://unieklaserclinic.nl
info@unieklaserclinic.nl
06-12616245

IMAYA

Sta elke dag op met een frisse, verzorgde look

Semi permanente make-up studio IMAYA is gespecialiseerd in semi permanente make-up voor de wenkbrauwen en ogen maar ook Lash Volume Lift behandelingen. Deze behandelingen besparen je elke ochtend tijd en zijn door de natuurlijke uitstraling zeer geschikt voor je dagelijkse look.

  • Powder Brows: Door het inschaduwen van de wenkbrauwen worden deze voller, breder, langer, strakker of donkerder gemaakt. Kale plekjes worden ingevuld en asymmetrie wordt gecorrigeerd.
  • Deepliner: Dankzij een zwart lijntje in je wimperrand lijken je ogen groter en wimpers voller.
  • Lash Volume Lift: Geeft jouw natuurlijke wimpers een volume boost en laat je ogen stralen.

Binnenkort:

  • Fineline Tattoo: Dit zijn minimalistische tattoos die als sieraad op het lichaam gedragen worden.

Bezoek www.imayabreda.nl voor meer informatie en boekingen. De meest actuele resultaten bekijk je op de Facebook en Instagram van IMAYA.