Binnen KaroCare zijn de volgende bedrijven werkzaam:

Diëtist Jasmijn

Bij Diëtistenpraktijk Jasmijn Gijzen kun je terecht voor een persoonlijk voeding- of dieetadvies. De kracht van gezonde voeding en een goede leefstijl wordt soms onderschat bij het bereiken of behoud van de gezondheid. Een gezonde en gevarieerde voeding maakt fitter en energieker en vermindert de kans op ziekte.
Wij willen jou door middel van onze kennis, enthousiasme en onze positieve kijk op voeding bewust maken van de gunstige effecten van voeding op de gezondheid en je begeleiden naar een goed voedingspatroon en gezonde leefstijl afgestemd op jouw wensen, doelen en/of behoeften.

06-18294398
info@dietistjasmijn.nl

Medisch pedicurepraktijk voet + voet

Bij Kim Agostien kunt u terecht voor medisch pedicure, ook voor gellak.
U kunt telefonisch bij haar een afspraak plannen: 0657597676

Uniek Laser Clinic

Praktijk voor laserontharing met de DIODE ICE Laser

De nieuwste ontwikkeling in laserontharing: een pijnvrije, zeer effectieve oplossing die ongewenst haar verwijdert. Of u nu een lichte, donkere of zélfs een zongebruinde huid heeft, grof of fijn haar, dankzij de unieke 3D-technologie en het verbeterde koelsysteem ICE Plus

BodyShape EMT

Spieropbouw en vetreductie in één, voor buik, billen, rug, benen etc. EMT betekent “Elektro Magnetische Spierstimulatie”.

Chama is op afspraak aanwezig.
https://unieklaserclinic.nl/
info@unieklaserclinic.nl
06-12616245

IMAYA

Sta elke dag op met natuurlijke, volle wenkbrauwen

Bij IMAYA kunt u bij Mellisa terecht voor semi permanente make-up voor de wenkbrauwen. De techniek die Mellisa toepast heet Powder Brows. Dit houdt in dat de wenkbrauwen worden ingeschaduwd met pigment waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen subtiel zijn ingekleurd. Het resultaat is semi permanent en blijft gemiddeld 1,5-2 jaar zitten. Mellisa kan uw wenkbrauwen voller, breder, langer, strakker of donkerder maken. Kale plekjes worden ingevuld en asymmetrie wordt gecorrigeerd. Bekijk resultaten op de Facebook en Instagram van IMAYA.

Mellisa werkt op afspraak en is bereikbaar via +31 06 19948322 en via info@imayabreda.nl