Fysio massage

Heb jij een lichamelijke klacht en wil jij graag eens de knopen laten los masseren? Een fysiomassage is een behandeling van 30 minuten. Tijdens deze behandeling vraag ik eerst kort uit waar de klachten uit bestaan, zodat we daar de focus op kunnen leggen. Elke behandeling is dus maatwerk.

Tijdens de massage hebben we tijd om jouw klacht te bespreken, zodat jij vragen kunt stellen en ik gericht advies kan geven om naast de massage de klacht te verhelpen. De behandeling wordt altijd uitgevoerd door mij, Karolijn, uw fysiotherapeute en masseuse.
Deze massage wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Heb jij last van lichamelijke klachten dan is deze behandeling zeer effectief, neem contact op via het contactformulier.

Fysiomassage is een stevige massage dus soms is het even doorbijten!

Wat is het verschil tussen massage of fysiotherapie?

  • Als eerste het doel, is er een hulpvraag omdat jij beperkt bent in je dagelijks leven door deze klacht? Dan is dit een indicatie voor fysiotherapie.
  • Als tweede de prijs, fysiomassage wordt nooit vergoed door de zorgverzekeraar. Fysiotherapie kan vergoed worden als jij een aanvullend pakket hebt.
  • Wil jij gewoon eens een goede massage dan is dit geen indicatie voor fysiotherapie.
  • Bij fysiotherapie is de behandeling uitgebreider omdat er dmv een intake en behandelplan wordt gekeken naar hoe jouw klacht het beste blijvend verholpen kan worden. Dit vraagt meerdere behandelingen en meer inzet vanuit jouw kant door het doen van oefeningen e.d.

Wil jij graag toch uitgebreider advies en een behandeling nav een behandelplan. Dan is fysiotherapie meer geschikt. Lees verder op de Fysiotherapie pagina.

30 minuten € 40,00

Wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.