Hoofdpijnmassage, behandeling tegen hoofdpijn

Hoofdpijn is een zeer vervelende klacht die je flink kan beperken in je dagelijks leven. Behandeling tegen hoofdpijn door middel van een massage is zeer effectief.
Een hoofdpijnmassage is een behandeling van 30 minuten. Tijdens deze behandeling vraag ik eerst kort uit waar de klachten uit bestaan, zodat we daar de focus op kunnen leggen. Dit kan bijvoorbeeld de nek, kaak of voorhoofd zijn. Elke behandeling is dus maatwerk.

Na de behandeling merk je direct dat de hoofdpijn enkele dagen vermindert of zelfs wegblijft, vaak is het zinvol de behandeling te herhalen als de hoofdpijn weer terugkomt.
Mocht deze steeds hinderlijker zijn is het slim om een afspraak te maken voor fysiotherapie. Kijk hier voor meer informatie: spanningshoofdpijn

Wat is het verschil tussen hoofdpijnmassage of fysiotherapie?

  • Als eerste het doel, is er een hulpvraag omdat jij beperkt bent in je dagelijks leven door deze klacht? Dan is dit een indicatie voor fysiotherapie.
  • Als tweede de prijs, hoofdpijnmassage wordt nooit vergoed door de zorgverzekeraar. Fysiotherapie kan vergoed worden als jij een aanvullend pakket hebt.
  • Wil jij gewoon eens een goede massage dan is dit geen indicatie voor fysiotherapie.
  • Bij fysiotherapie is de behandeling uitgebreider omdat er dmv een intake en behandelplan wordt gekeken naar hoe jouw klacht het beste blijvend verholpen kan worden. Dit vraagt meerdere behandelingen en meer inzet vanuit jouw kant door het doen van oefeningen e.d.

30 minuten € 40,00

Wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.