Triggerpoint massage Breda

Heb jij een lichamelijke klacht en wil jij graag eens de knopen laten los masseren? Een triggerpoint massage in Breda bij KaroCare duurt 30 minuten. Tijdens de behandeling vraag ik eerst kort uit waar de klachten uit bestaan, zodat we daar de focus op kunnen leggen.

Maatwerk

Elke behandeling is dus maatwerk. Tijdens de massage hebben we tijd om jouw klacht te bespreken, zodat jij vragen kunt stellen en ik gericht advies kan geven om naast de massage de klacht te verhelpen. De behandeling wordt altijd uitgevoerd door mij, Karolijn, uw fysiotherapeute en masseuse.

Doel van de triggerpointmassage

De triggerpointmassage heeft als doel de doorbloeding in de spieren te verbeteren. Knopen worden losgemaakt waardoor afvalstoffen op de juiste manier worden afgevoerd en wordt het natuurlijk herstel van de spier bevorderd. Een triggerpointmassage werkt preventief tegen allerlei klachten en verhelpt spierkrampen of spierpijn. Hierna zijn de spieren heerlijk ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Triggerpointmassage is een stevige massage dus soms is het even doorbijten!

  Wat is het verschil tussen massage of fysiotherapie?

  • Als eerste het doel, is er een hulpvraag omdat jij beperkt bent in je dagelijks leven door deze klacht? Dan is dit een indicatie voor fysiotherapie.
  • Als tweede de prijs, massage wordt nooit vergoed door de zorgverzekeraar. Fysiotherapie kan vergoed worden als jij een aanvullend pakket hebt.
  • Wil jij gewoon eens een goede massage dan is dit geen indicatie voor fysiotherapie.
  • Bij fysiotherapie is de behandeling uitgebreider omdat er dmv een intake en behandelplan wordt gekeken naar hoe jouw klacht het beste blijvend verholpen kan worden. Dit vraagt meerdere behandelingen en meer inzet vanuit jouw kant door het doen van oefeningen e.d.

  30 minuten € 40,00

  Wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.