Sportmassage Breda

Spieren gebruik je elke dag en daarom is het belangrijk dat ze fit en in vorm zijn. Heb je last van vastzittende spieren in schouders, nek, rug en benen door het sporten of juist door kantoorwerk?
Een sportmassage in Breda bij KaroCare, is een stevige massage dus soms is het even doorbijten!

Doel sportmassage

De sportmassage heeft als doel de doorbloeding in de spieren te verbeteren. Knopen worden losgemaakt d.m.v. triggerpointmassage, knedingen en wrijvingen. Hierdoor worden afvalstoffen op de juiste manier afgevoerd en wordt het natuurlijk herstel van de spier bevorderd. 

Een sportmassage werkt preventief tegen allerlei klachten en verhelpt spierkrampen of spierpijn. Hierna zijn de spieren heerlijk ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Een momentje voor jezelf, wie wil dat nu niet?

De massage van 60 minuten is voor het gehele lichaam. Beginnend met de nek en schouders, vervolgens wordt je rug gemasseerd en ten slotte je benen. Je kunt ook kiezen voor 30 minuten massage, voor boven- of onderlichaam.

Wilt u een sportmassage omdat u langdurige klachten heeft die u beperken in uw dagelijks leven? Maak dan een afspraak voor fysiotherapie. Dan krijgt u aan de hand van uw intake een behandelplan op maat. Dit is vaak een combinatie van oefeningen, (houdings)adviezen en evt. massage. Op deze manier wordt uw klacht blijvend verholpen!

30 minuten € 33,00

60 minuten € 53,00

Wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.